Joran van der Sloot

Voordat we hem vergeten:

Hij gooit wijn in het gezicht van Peter R. de Vries.

Share

13 reacties op “Joran van der Sloot”

 1. Merino Zegt:

  Slimme jongen…

 2. De Dappere Man Zegt:

  Peter R. kan een vervelend mens zijn. Dat heeft hij zo hier en daar wel bewezen. Hij heeft objectief gezien m.i. ook laten zien dat hij bij tijd en wijlen een goed misdaad-journalist is, met heel veel lef.
  In de zaak tegen JvdS weet ik eerlijk gezegd nog niet zo goed wie wel en wie niet gelijk heeft. Ik ben geneigd te zeggen dat het een opgeklopte teringzooi is waarvan een ((inmiddels misschien wel) gek geworden) JvdS het slachtoffer is geworden.
  Opvallend is wel dat de sensatie gerichte linkse media in Nederland weer eens meegaat ìn de hype die media in de VS die hierover gecreërd hebben. Voordat er überhaupt een definitieve uitspraak is (tot nog toe is hij niet schuldig verklaard!), is hij al schuldig. Zo werkt het volgens mij nog altijd niet in Nederland.

 3. De Dappere Man Zegt:

  Zie hier voor diegenen die het gemist hebben:

  http://player.omroep.nl/?aflID=6213320

 4. robert Zegt:

  Even daargelaten of onze Joran schuldig is (de waarheid zal wel ergens in het midden liggen… of beter nog: op de bdoem van de zee), maar het is natuurlijk geen slimme actie om zo te reageren… Als je je niet in kan houdem, ga dan niet naar zo’n talkshow. Dan weet je dat je kritische vragen krijgt.

 5. De Dappere Man Zegt:

  Ik moet trouwens zeggen, de volledige uitzending gezien hebbende, dat Pauw en Witteman beter hun best hebben gedaan onafhankelijk te zijn dan ik van ze gewend ben.
  En dat het geen slimme actie was klopt m.i.
  Lees ook hier, vers van de pers:
  http://www.nu.nl/news/1390051/10/rss/Ruzie_over_wijnincident_Joran.html

 6. MC Drank Zegt:

  [quote comment=”43510″]Opvallend is wel dat de sensatie gerichte linkse media in Nederland weer eens meegaat ìn de hype die media in de VS die hierover gecreëerd hebben.[/quote]

  Volgens mij is deze hele verdwijningszaak gewoon een nieuwsfeit en is er daarmee niets sensatiegerichts voorgesteld. En welke linkse media? De media in Nederland is toch noch links, noch rechts?

 7. De Dappere Man Zegt:

  De media in Nederland is over het algemeen Ultra links. En Ultra-non-objectief.
  Daarmee bedoel ik de media waar 80% van de mensen naar kijkt en luisterd, zoals Nova, P&W en alle publieke radiozenders, 3FM voorop met die gluiperd van een Giel Beelen. Zoals ik eerder al zei viel het me met deze uizending van P&W wel mee, maar over het algemeen wordt er op non-journalistieke wijze een mening geschapen zonder objectief te zijn. Vaak met een vies links smaakje.

 8. robert Zegt:

  Oeo, oei, en de kogel kwam natuurlijk ook van links… 😉 Als je dan toch zwart-wit wil denken, doe dat dan compleet: dat de ‘nederlandse media’ links is, heeft voornamelijk met doelgroepen te maken: mensen met een linkse inslag luisteren kijken naar de publieke omroepen. Als je een meer rechtse denklijn hebt, kijk je naar RTL (of nog erger: SBS) en luister je naar 538 of BNR. Tis maar net van welke kant je het bekijkt dus… 😉

 9. RW Zegt:

  Ik vind dat Dappere Man een column moet krijgen!

 10. De Dappere Man Zegt:

  Die joran en die lelijke rotkoppen van een pa en ma ook, hebben een aur, zo zwart, daar druipt de teer van af.

  Aldus een vriend van mij

 11. De Dappere Man Zegt:

  En voor het geval robert en RW het verkeer begrijpen, een beetje chargeren is toch heerlijk. Lekker met woorden als ultra smijten doet een mens goed bij tijd en wijlen

 12. robert Zegt:

  [quote comment=”43528″]En voor het geval robert en RW het verkeer begrijpen, een beetje chargeren is toch heerlijk. Lekker met woorden als ultra smijten doet een mens goed bij tijd en wijlen[/quote]

  Daarom ging ik ook met je mee. 🙂 (Al moet ik bekennen dat ik vanmorgen mijn tekst iets genuanceerd heb…)

 13. De Dappere Man Zegt:

  De here zij geprezen 😉 haha 😛

Reageer

XHTML: Je kunt de volgende tags gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong> of .