Spinnen

Iemand ooit ‘Arachnofobia‘ gezien?

Dat is waar deze foto mij aan deed denken…

(klikken op eigen risico… 😉 )

Share

7 reacties op “Spinnen”

 1. Merino Zegt:

  Sjeezus!!! Liever een slang of een IJsbeer dan dit soort ellende…

 2. JJ Zegt:

  Film is oud maar wel erg tof.

 3. MC Drank Zegt:

  Verdorie Robert, en dat in jouw huisje te A’foort?

 4. robert Zegt:

  Nee, gelukkig niet… Dan was ik nu heel erg hard gillend weggerend… Ik heb het niet zo op spinnen, zeker niet op zulke… 🙂

 5. MC Drank Zegt:

  Ik had gisteravond (na de schitterende overwinnung van mijn hattrickteam FC Knakker, waardoor ik nog steeds kans maak op promotie, maar dat terzijde) natuurlijk al even naar de foto gekeken, want ik ben een hondstrouwe wakkereburgers.nl-bezoeker 🙂 en toen kropen de rillingen al over mijn lijf. Ik heb het ook he-le-maal niet op dit soort beestjes (alle insecten (+ geleedpotigen) mogen van mij NU DOODGAAN!

  Wil je geloven dat ik vannacht gedroomd heb over dit soort heerlijke beestjes? Ik heb ietwat last van een verstopt oor (in mijn droom eveneens) en vannacht bleek, na een zorgvuldig onderzoek van de door mij zeer gewaardeerde dokter W.L.Feis, (uit het prachtige O.P. ) dat een spin wat eitjes gelegd had in mijn binnenoor! Toen werd ik wakker.

 6. robert Zegt:

  Dat lijkt mij ook een heel goed moment om wakker te worden… Ik ben ook wel eens wakker geworden in de volle overtuiging dat mijn hele dekbed vol lag met krioelende insecten spul, spinnen en de nodige slangen e.d. God, wat heb ik panisch liggen vegen en achteruit deinzen tot ik eindelijk wakker genoeg was om te beseffen dat een en ander alleen maar een droom was…

 7. JJ Zegt:

  De kracht van dromen… HEERLIJK 😉

Reageer

XHTML: Je kunt de volgende tags gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong> of .