Wilders voor, Wilders na, Wilders zus, Wilders zo

…maar deze film is tegen Wilders.

Een film gemaakt door de Multiculturele Televisie Nederland (MTN). Of het écht een hoogstaande tegenfilm (terwijl Wilders zelf nog geen film gepresenteerd heeft…) is mogen jullie zelf bepalen, want we leven immers in een vrij land. 

Bevinden zich onder de wakkere burgers trouwens nog PVV stemmers?

Share

5 reacties op “Wilders voor, Wilders na, Wilders zus, Wilders zo”

 1. De Dappere Man Zegt:

  Nee.

 2. MC Drank Zegt:

  Ik vind het een nietszeggende film.

  Prima dat er filmmakers zijn die een tegenbeeld willen creeren, maar dat zouden de filmmakers moeten doen door de door Wilders gedane uitlatingen met ‘bewijs’ te ontkrachten, of door juist helemaal niet in te gaan op zijn uitlatingen. Het is heel makkelijk om te beweren dat Wilders stom is (ik vind hem ook stom), maar waarom is Wilders stom? Ik zie daarover niets terug in deze tegenfilm.

  En Bertus, ik stem iig géén PVV!
  De PVV heeft niets met vrijheid van meningsuiting te maken, maar is gewoonweg een racistische organisatie die niet door mag gaan als politieke partij… Uiteraard mag Wilders moslims beledigen en ze stom/dom/verachtelijk vinden, maar dat zijn politieke beweging daar subsidiereing voor ontvangt vind ik verwerpelijk.

 3. robert Zegt:

  Ik vind het nog steeds fapprant dat mensen als Wilders (maar ook anderen, Verdonk bijvoorbeeld) dingen zeggen waar Janmaat 10 jaar geleden om werd verketterd of zelfs boetes kreeg. En daar nu dus mee weg komen… Vreemd…

  Het zegt wel wat over onze veranderende samenleving, neem ik aan. Ik zal in ieder geval nooit stemmen op de PVV of een partij als Trots op Nederland (hoe verzin je het…)

 4. Bertus Zegt:

  Maar wat vinden jullie van de tegenfilm?

 5. robert Zegt:

  Ik heb hem nog niet gezien… En als ik heel eerlijk bent, interesseert deze film (of die van Wilders) me ook niet echt.

  Film is voor mij vermaak, geen politiek medium.

Reageer

XHTML: Je kunt de volgende tags gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong> of .