Geen Water

Teletekst 106

Wat een ellende gisteravond en vanochtend (nu). Met ongepoetste tandjes, ongedouchen en ongeschoren naar het werk. Gelukkig is dat in het ziekenhuis… ik vraag me af hoeveel centjes er verloren worden economisch gezien. Zo blijk je toch maar weer best wel afhankelijk te zijn van iets simpels als water.

Share

8 reacties op “Geen Water”

 1. De Dappere Man Zegt:

  Bij het zieknhuis worden alle patiënten en alle niet-essentiele medewerkers weggestuurd…
  Ik mocht er wel in en nu heb ik gepoetste tandjes! 😀

 2. Peter Zegt:

  Ik las net dat ze het lek op een industrie terrein gevonden hebben, en dat ze er mee bezig zijn. Maar wat een gedoe. Scholen blijven vanmorgen dicht en ik vraag me af hoe het zal gaan met toiletten etc op alle werkplekken in de stad.

 3. MC Drank Zegt:

  Ben ik blij dat ik, dus geheel zelfvoorzienend, nog dagelijks van de waterput gebruik maak! 🙂

 4. RW Zegt:

  Stinkt het nu erg in Groningen?

 5. MC Drank Zegt:

  Ja de meur is ondragelijk en de pest is uitgebroken!

 6. jacques Zegt:

  De UB was uren dicht en colleges zijn tot nader orde uitgesteld… en dat alles om een beetje water….

 7. De Dappere Man Zegt:

  Tja,

  Ik ben na een uurtje ook naar huis gestuurd om erachter te komen dat mijn huis weer water heeft…

 8. Merino Zegt:

  Bijna net zo vervelend als dat er geen bier meer in je koelkast zit.

Reageer

XHTML: Je kunt de volgende tags gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong> of .