VERBREE succesvol in kleding en haarmode

Het multitalent VERBREE, drijvende kracht achter Zweedse Eenzaamheid en het Combo Verbree, is in rap tempo bezig naast zijn muzikale carrière een succesvolle kleding- en haarmodelijn op te zetten. In het kledinglabel FAIRBREE, volgens VERBREE zelf ‘breecologisch verantwoorde kleding voor de mooie figuur’, kan de flamboyante deundenker al zijn creativiteit kwijt. ‘Ik ben laatst in China geweest, je weet niet wat je ziet! Al dat goud, ik heb meteen mijn ontwerpers aan het werk gezet. En als je het laat maken in China kost het ook geen kier natuurlijk.’

Lees verder…

Share

2 reacties op “VERBREE succesvol in kleding en haarmode”

  1. Geert Zegt:

    Heeft deze VERBREE ook zaken in het Limburgse?

  2. Merino Zegt:

    Zijn hoofdkantoor is gevestigd in Den Bosch, dus het is enigszins in de richting.

Reageer

XHTML: Je kunt de volgende tags gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong> of .