Songtext van de nacht

Nirvana – Rape Me

Rape me, my friend.
Rape me again.

I’m not the only one.
Do it and do it Again.

Waste me.
Taste me, my friend.

My favorite inside source.
I’ll kiss your open sores.
Appreciate your concern.
You’ll always stink and burn.

En natuurlijk altijd lachen: de verborgen boodschappen!

#1

#2

#3

#4

etc.

En ook deze wil ik jullie zeker niet onthouden.

Share

1 reactie op “Songtext van de nacht”

  1. MC Drank Zegt:

    Ik hoor de boodschappen wel, maar ik geloof er geen ene poepert van. Wanneer ik een lied van Franske Bauer achterstevoren draai (en beluister!) dan zal ik waarschijnlijk ook best dingen kunnen vervormen totdat ik zaken hoor over cocainegebruik of over sm-kelders bij Andries Knevel in de kapel.

    Seasons in the Sun is in deze uitvoering trouwens ook heel mooi!

Reageer

XHTML: Je kunt de volgende tags gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong> of .