Onhygiënisch

De branche bestempelt het hervullen van flesjes als zeer onhygiënisch. Bij elke slok komt een beetje speeksel in het flesje terecht, een voedingsbodem voor bacteriën.

‘De brance’ is geestelijk gehandicapt. Ik neem aan dat ‘de brance’ zijn geliefden zoent middels een beflapje. Laten wij eenieder herdenken die aan zijn of haar einde is gekomen (danwel godsgeklaagd ziek is geworden) als gevolg van het drinken uit een hervuld flesje met kraanwater.

Houd toch eens op met dat flesjes-water-uit-de-winkel-gelul.

Share

4 reacties op “Onhygiënisch”

 1. robert Zegt:

  Dat heet nu marketing bla-bla… Ik zou de frustratie trouwens nog 1 niveau dieper willen leggen: waarom moeten (vooral vrouwens trouwens) iedereen ineens sinds een jaar of 4 altijd en overal een flesje water bij zich hebben? Zijn we ineens massaal bang dat we dood gaan aan uitdroging als we langer dan een half uur van een kraan verwijderd zijn? Zolang we hier geen Griekse of Turkse zomertemperaturen hebben, is dat helemaal nergens voor nodig… Loop maar wat vaker naar het fonteintje in de wc… Is nog goed voor de lijn ook!

 2. Peter Zegt:

  Ha, ik ben zo iemand die vrij vaak een flesje water bij zich heeft 😛

  Maar enniehoe, ik begrijp niet waarom er niet gesproken wordt over het omspoelen van die flesjes voor het bijvullen. Dat zou de hygiëne toch ten goede moeten komen?
  Zit hier dan zoveel commerciele frustratie achter?

 3. JJ Zegt:

  Ik mis trouwens nog een “voor we ze vergeten” na het horen van dit nieuws:

  W’tjewel

 4. robert Zegt:

  [quote comment=”43992″]Ik mis trouwens nog een “voor we ze vergeten” na het horen van dit nieuws:

  W’tjewel[/quote]

  Hmm… goed punt… Misschien dat ik daar vanavond eens even naar kijk… 😉

Reageer

XHTML: Je kunt de volgende tags gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong> of .