Beledigen

Overal in de lande discussies: beledigen, vrijheid van meningsuiting, Wilders, Moslims, enz… Zelfs jullie eigen Wakkere Burgers ontkwamen er niet aan… Bovenop al deze meningen, wil ik jullie er graag nog eentje geven: Dominee Gremdaat… En dan hou ik er verder ook weer over op. Tis tijd voor bier! 🙂

Share

3 reacties op “Beledigen”

 1. Lotje Zegt:

  Gremdaat is een held! Hij moet terug op tv!

  “Zijn die mensen die zo snel beledigd zijn wel zo zuiver op de graat? Of is er een steekje aan los? Deugen mensen die snel beledigd zijn? Deugen die eigenlijk wel?”

  Hij heeft het begrepen!

 2. Merino Zegt:

  Deze dominee regeert grote tijd!

 3. De Dappere Man Zegt:

  Wow, best actueel met Wilders ook 😀

Reageer

XHTML: Je kunt de volgende tags gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong> of .