Geert is ook maar een mens…. toch?

Rob Muntz en Paul Jan van de Wint mochten Geert Wilders interviewen omdat Geert in het (op z’n kamer met windows moviemaker inelkander geknutselde) filmpje Fitna, geluidsfragmenten van een Theo van Gogh interviewende Rob Muntz heeft gebruikt. Eerstens eiste Muntz een schadevergoeding, maar een interview levert natuurlijk veel meer publiciteit (=geld?) op.

Op wakkereburgers.nl hier dus niet meer het complete interview! Dan maar per hoofdstuk de film hier gaan zien..

(Edit: bericht aangepast om 21.41uur)
(Edit 2: bericht aangepast op 16 april, 17.38uur)

Share

3 reacties op “Geert is ook maar een mens…. toch?”

  1. Bertus Zegt:

    Conclusie: Geert is ook maar een mens. Ik mag’m wel.

  2. De Dappere Man Zegt:

    De link naar het interview is nu: http://extv.dvddownload.nl/site/tt11277_muntz_en_van_de_wint_voelen_geert_wilders_aan_de_tand.html (samenvatting, voor het complete interview moet je dus DOKKEN).

  3. Bertus Zegt:

    bericht = aangepast

Reageer

XHTML: Je kunt de volgende tags gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong> of .