Meppen maar!

Ik trek dit vrij slecht.

Share

3 reacties op “Meppen maar!”

 1. Merino Zegt:

  Indien ik een een figuur als Rita, danwel Geert, zou zijn, zou ik schreeuwen om een ‘oog om oog, tand om tand’, daar ik in dat geval enig meer intelellect dan een kamerplant zou ontberen. Echter, ik meen dat dit niet het geval is. Een groot man zei ooit eens: “De mate van beschaving van een volk is af te lezen aan hoe zij hun dieren en gevangenen behandelt”. (N.b. dit zou best eens een samentrekking kunnen zijn van quotes van twee grote mannen (of vrouwen)).

  Onze eigen regisseur en politicus Eddy Terstall voegde hier onlangs aan toe (vrij gequote uit een interview van Theodor Holman op ‘Het gesprek’): “Een volk dat naakt onder elkaar kan zijn, dat volk is pas echt beschaafd.”

  Maar los van dit alles: KUTKANKERKLOOTZAKKENSCHOPZEWAARJEKAN!!!!

 2. De Dappere Man Zegt:

  Amen!

 3. Juup Bargers Zegt:

  Helaas geen video…

Reageer

XHTML: Je kunt de volgende tags gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong> of .