Wordt het niet tijd om boos te worden?

In de jaren 60 deden onze ouders (eventueel inmiddels grootouders) hun best om dat/die onzinnige gelul, gezever, gezeik, gezapigheid, relimeuk, vrouwonvriendelijkheid, homohaat, preutsheid, sociale controle, dichtgetiktheid, haat, foute moraal, tegennatuurlijkheid, kindermishandeling, seksuele onthouding, beperking van meningsvrijheid (GEWETENSVRIJHEID GODVERDOMME!!!), onwetendheid, misplaatste angst voor naakt, enzovoort, enigszins tegenwicht te geven. Ik mis dat een beetje (en ik ben niet op zoek naar onze VOC-mentaliteit).

Ik mag dan imiddels een ouwe lul zijn, maar waar blijven dan godverdomme de jongere gasten en gastinnen die die gevaarlijke gerefo van een Hirsch Ballin (het is vast een hele lieve vader en echtgenoot) een humanistische, weldenkende schop onder zijn reet geven???

Maar goed. Ik ben een beetje dronken en een beetje boos. Maar dronken mensen spreken de waarheid zegt men (men liegt meestal, de klootzakken).

Blijf met je gristelijke, islamitische, joodse, hindoeistische poten van mijn vrijheid af godverdomme!!!!! (en vooral van die van alle kinderen)
.

Enfin, zoals ik al zei: ik ben dronken (meer dan goed voor een fatwa) en ik houd van jullie allemaal evenveel. Nou ja, dat is ook niet waar. Van sommigen meer dan van anderen. En sommige anderen kunnen van mij de tering krijgen, dus daar houd ik ook weer niet meteen van. Laten we het maar op vreedzame coëxistentie houden. Lekker veilig.

Zoek het ook maar uit.

Klootzakken…

Share

3 reacties op “Wordt het niet tijd om boos te worden?”

  1. Ayatolla Zegt:

    Ben je inmiddels alweer wat opgedroogd? Dan kunnen we aan de slag!

  2. Merino Zegt:

    Maak je niet zo druk Andre. Denk aan je hart.

  3. MC Drank Zegt:

    ZOEPSTEERN !

Reageer

XHTML: Je kunt de volgende tags gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong> of .