Firefox 3 Download Day

Doe mee met de Firefox 3 download day en zorg voor een Guiness Book of Records notatie. Als je op “Plegde Now” drukt moet je ff je emailadres invullen en je land en dan doe je mee. Het doel in 5 miljoen downloads in 24 uur (de teller staat op het monument van schrijven op 424.146).

Hier staat meer info in het Vaderlandsch.

Share

2 reacties op “Firefox 3 Download Day”

  1. Merino Zegt:

    Ik sta op de pledge-lijst. En nu hoop ik dat hierdoor al mijn 1000en fans hetzelfde zullen doen en dat door MIJN handelen deze actie een succes zal worden. Wat ben ik toch goed! (ik bedoel dit alles zeer bescheiden).

  2. De Dappere Man Zegt:

    Fans / Volgelingen

Reageer

XHTML: Je kunt de volgende tags gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong> of .