Onze Heer kent vreemde kostgangers…

Wat ik hedenochtend allemaal meegemaakt heb..! Door een bezoek te brengen aan de webpagina van de Ro-d-Ys (waar ik even keek naar een video over Hennie Lemein), kwam ik via youtube terecht bij een video van ene Hennie die voor Radio Rijnmond een telefonisch interview had met Joop van Tellingen over het huwelijk van Frans met zijn Mariska. Daar ik nieuwsgierig werd naar de video’s met deze Hennie bezocht ik de youtubepagina van de videoplaatser. Aldaar aangekomen bekeek ik nog een video met deze gast waarna ik nog snel even de link naar Favorieten. Deze link was een link naar ‘2 girls one cup grandma’. Ik zag daarna nog enle videoreacties op het mij onbekende ‘2girls one cup’-gebeuren, zoals deze en deze.

Omdat ik nu wel heel erg nieuwsgierig werd naar de originele video besloot ik om via google te zoeken op 2 girls one cup en klikte op de eerste vondst. Ik werd gelinkt naar deze pagina…. omdat ik niet meer te houden was negeerde ik de waarschuwingen en klikte op de bewuste knop om de video te bekijken. Dit was schokkend om te zien!

Omdat ik graag lees wat anderen van dit filmpje vinden bekeek ik alle reacties. Er was een gast (genaamd daarspreekjemee) en deze persoon wist te melden dat er een nog veel schokkerender filmpje op het internet te vinden is. (Uiteraard is het fenomeen internet niet geheel nieuw voor mij, dus had ik reeds vermoedens van het bestaan van schokkerende filmpjes, maar toch maar even kijken dus..). Daarspreekjemee gaf aan dat dit een meer schokkerend filmpje zou zijn dan ‘2 girls one cup’. Ook hierop zijn veel videoreacties geplaats, zoals bijvoorbeeld deze en deze.

Oordeel zelf en misschien kun je je eigen reactie opnemen en dit plaatsen. Veel plezier is misschien te frivool, vandaar: Sterkte met het aanschouwen van dit filmpje (met dank aan daarspreekjemee).

Als dit alles te heftig was (en ik kan het me voorstellen) lees dan dit verhaal, dat relativeert de boel een beetje 😀 )

Share

1 reactie op “Onze Heer kent vreemde kostgangers…”

  1. Merino Zegt:

    Z’N HELE NEUS!!! (hoax?)

Reageer

XHTML: Je kunt de volgende tags gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong> of .