Adriaan Jaeggi

Voor we hem vergeten…

Adriaan Jaeggi

Hij is dood.

Share

3 reacties op “Adriaan Jaeggi”

  1. Constantijn Fuchs Zegt:

    Ik kan hem niet vergeten en denk elke dag aan hem en niet alleen omdat hij op foto’s staat die in mijn huis hangen. Kan het nog steeds niet bevatten en wil wel eens schreeuwen. Voor het eerst oprecht blij met Internet en met name met Google waar je je helemaal kunt laten gaan in de rouwberichten. Ik hield van hem en mis hem.

  2. RW Zegt:

    Toch mooi, Internet.

  3. De Dappere Man Zegt:

    Hmja. Ik vind het mooi dat iemand dat hier schrijft. Meer heb ik er niet over te zeggen.

Reageer

XHTML: Je kunt de volgende tags gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong> of .