Wir sind helden – Ich will da sein

Op de voorachtend van de 2e wedstrijd van onze Oranje- helden even een heerlijk liedje van Duitsche helden. De NOS bombardeerde dit lied twee jaren gelee als WK-leader. Luister en kijk nog even naar enkele hoogtepunten van het WK 2006, te Duitsland, begeleid unter diesen prachtige musik! (Sorry Hobbelink, ik weet niet of de naamval stimmt!)

 

Share

2 reacties op “Wir sind helden – Ich will da sein”

  1. Ajay Zegt:

    Dit nummer van Wir Sind Helden is erg tof 🙂

  2. Jannes Kontkruim Zegt:

    Vette plaat inderdaad. Zoek ook de video eens op jijbuis. De moeite waard.

Reageer

XHTML: Je kunt de volgende tags gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong> of .