Wakkere Burgers EK 2008 Voetbalpoule

Na 9 dagen spelen in het tournooi is de stand als volgt:

MC Drank loopt uit op de rest en rob_erwt is bezig met een come-back. Verder valt op dat RW verder wegzakt en de rode lantaarn heeft overgenomen van Arilexer.

Vanaf nu gaan ook de Extra Voorspellingen meetellen; Wie wordt er 1e, 2e etc. in een groep. Vandaar dat er meer punten bijkomen dan dat je op basis van de wedstrijdresultaten verwacht. Persoonlijk baal ik van verassingen als Turkije en teleurstellingen als Polen, slecht voor mijn punten. Wel leuk voor het tournooi. Hopenlijk doet Guus wèl wat ‘ie moet doen (van mij).

Share

1 reactie op “Wakkere Burgers EK 2008 Voetbalpoule”

  1. robert Zegt:

    Turkije – Tsjechië was idd een grote verrassing en persoonlijk was ik nogal ‘teleurgesteld’ in Portugal. Ik hou niet zo van ploegen die niet eens meer hun best doen als ze toch door zijn… Hopelijk flikt Nederland ons dinsdag zoiets niet… Wel leuk voor Zwitserland overigens dat ze nog een gewonnen wedstrijd op hun naam hebben gezet. 🙂

Reageer

XHTML: Je kunt de volgende tags gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong> of .