Wakkere Burgers EK 2008 Voetbalpoule

Ondanks de teleurstellende prestaties van ons Neerlandsch voetbalteam is het EK natuurlijk nog niet voorbij en wachten er nog drie wedstrijden.

Na de groepsfase stond MC Drank afgetekend bovenaan, op enige afstand gevolgd door de Dappere Man en Arilexer. Aangezien er in de laatste wedstrijden nog veel punten te verdienen zijn, waaronder natuurlijk de uiteindelijke winnaar, is de race nog niet gelopen. Alles is nog mogelijk!

De stand:

MC Drank dus nog soeverein aan de leiding. Het vertrek van de Dappere Man naar andere streken heeft hem duidelijk geen goed gedaan: Arilexer is net over hem heen gegaan. De strijd om positie 2 en 3 is dus nog niet beslist. Met de gestage opmars van RW en rohan kruipt de subtop naar elkaar toe. De verschillen worden kleiner en de kansen kunnen nog keren. Maar spannend blijft het!

Share

3 reacties op “Wakkere Burgers EK 2008 Voetbalpoule”

  1. De Dappere Man Zegt:

    Bedankt nog voor het posten!

  2. MC Drank zelf eev'm Zegt:

    Graag gedaan hoor!

  3. RW Zegt:

    Bedankt!

Reageer

XHTML: Je kunt de volgende tags gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong> of .