Rod Stewart

Voor we hem vergeten…

Leeft nog steeds, maar al een tijd niets van hem gehoord!

Share

1 reactie op “Rod Stewart”

  1. Peter Zegt:

    Hij heeft een paar jaar geleden in de VS wel een opmerkelijke comeback gemaakt, door een 4-tal succesvolle ‘The Great American Songbook’ albums uit te brengen, met daarop zijn schuurpapier covers van liedjes van voor 1950. Dat werden volgens mij allemaal US album Top 5 noteringen.
    Dit is opmerkelijk succesvol omdat hij in de mid 1990s (terecht) commercieel onder uitging (luister maar eens naar z’n ‘Human’ album).
    Hiermee wist hij z’n carriere (echt succesvol vanaf 1971) te verlengen door een andere doelgroep aan te spreken. Volgens mij zijn er niet velen die zover in hun carriere een andere doelgroep succesvol kunnen aanspreken.
    Enfin, ik vind die ‘Songbook’ albums niet bijzonder en z’n 70s periode zal toch z’n meest betekenisvolle bijdrage aan de popmuziek zijn.

Reageer

XHTML: Je kunt de volgende tags gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong> of .