PopKwiz nr.8

Tijd voor mijn halfjaarlijkse zelfbevlekking en dus tijd voor reclame. 😉 Want wederom is het zover: er komt een nieuwe PopKwiz aan! Deze keer vind het gebeuren plaats op 9 januari en ook deze keer is het weer in Het Pakhuis.

Qua details verschilt het allemaal niet zo veel van de vorige keer: De aanvangstijd is weer om 21:00. Deelname is nog steeds 5 euro per persoon en daarvoor krijg je ook 1 gratis drankje (in het bier/fris/wijn segment) en je mag meedoen in groepjes van maximaal 5 personen. Tegelijk bied Het Pakhuis om vooraf te genieten van de Kwizhap voor 8,50 euro. Daarvoor moet je overigens wel even reserveren bij Het Pakhuis van te voren.

Ik raad je, als je mee wilt doen, sowieso aan om je vantevoren aan te melden, dan weet je zeker dat je een plek hebt! 🙂 En doen de Wakkere Burgers nu eindelijk weer eens mee met een team? 🙁

Share

11 reacties op “PopKwiz nr.8”

 1. Merino Zegt:

  Ik ga morgen subiet een vrije dag aanvragen!

 2. TAK Zegt:

  Zie zie je maar weer “Er gaat niets boven Groningen”… 😎

 3. JJ Zegt:

  Ik ben zekers van de partij. Dus dat zijn al 2 teamleden.

 4. De Dappere Man Zegt:

  Ik wil ook wel in het WB team. Lijkt me erg leuk!

 5. De Dappere Man Zegt:

  [quote comment=”47146″]Ik ga morgen subiet een vrije dag aanvragen![/quote]

  Voor de day after?

 6. Ajay Zegt:

  Ajay gaat met haar team WB verslaan 😛

  *Zo niet, krijgen ze een biertje. Overigens verwacht ik dat andersom dan ook 😉

 7. Peter Zegt:

  Leuk! Zul je net zien dat het gelijk spel wordt 😉

 8. Merino Zegt:

  @ Dappere Man: We count u in!

  @ Ajay: een vaasje is prima, tenzij er Dommelsch geschonken wordt. In dat geval graag een Palm 🙂

 9. MC Drank Zegt:

  @ Merino: count me out!

 10. JJ Zegt:

  @MC Drank: Wat is dat nu? Jouw muziekkennis is juist erg nodig in het team.

 11. MC Drank Zegt:

  Nu ik niet meer woonachtig ben in het prachtige Groningen is het een behoorlijke onderneming om aldaar te komen. Een paar uren vliegen voor enkele uren popkwiz is me iets teveel…zeker opmdat ik een dikke week later mijn opwachtig zal maken op het Noorderslagpodium (lees: ik krijg de popprijs voor mijn gehele oeuvre!).

Reageer

XHTML: Je kunt de volgende tags gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong> of .