Song van de week

Ik hoorde dit nummr net op Radio 2 (subtop 2000) toen ik in de auto noordwaards reed. Had het nog niet eerder gehoord, maar wat een juweeltje (en wat een mooie vrouw zie ik nu)! We gaan terug naar het jaar… 1976.

— Tina Charles – I Love To Love (But My Baby Loves To Dance) —

Share

4 reacties op “Song van de week”

 1. Merino Zegt:

  Die heb ik sinds vele jaren niet meer gehoord… reeds. Toen was het leven nog mooi.

 2. Peter Zegt:

  Die heb ik ook al lang niet meer gehoord.

  Dit nummer is twee keer een top 5 hit in Nederland geweest. Een keer in ’76 (no 2) en een keer in een 80s remix in 1987 (np 5). Het bovenstaande filmpje lijkt me qua geluid de 80s versie. Probeer deze oudere versie ook eens.

 3. Frank L Zegt:

  In 1976 kon iedereen op de radio de zoete stem horen van Tina Charles op het disconummer I Love to Love. Een tweede hit was You set my heart on fire.
  In 1977 scoorde ze weer een hit met Dance little lady dance en in 1978 met het nummer I’ll go where the music takes me. Dit succes evenaarde ze niet meer, maar haar optredens bleven razendpopulair.

 4. De Dappere Man Zegt:

  :mrgreen:

  Wow, wat een wijf.
  Ik denk inderdeed ook dat dit de 80’s versie is. Maar toen was ze dus ook nog prima te doen qua alles.

Reageer

XHTML: Je kunt de volgende tags gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong> of .