De Dodenlijst 2009

Dodenlijst 2009

We zijn begonnen. Een paar dagen reeds uiteraard, maar nu staan ook de lijsten online. Cor gaat meteen al aan de leiding door het heengaan van Maria de Jesus. Helaas, vanwege de nieuwe regelgeving, betekent dit voor Cor slechts 4 punten. Hoe dan ook, de competitie is begonnen en ik wens alle deelnemers veel succes.

De Dodenlijst 2008 is voor ondergetekende uitstekend verlopen. Ik ga een nieuw paar schoenen kopen!

Share

2 reacties op “De Dodenlijst 2009”

  1. Frank L Zegt:

    FELICITADOS!

  2. De Dappere Man Zegt:

    WOEI!

    En gefeliciteerd!

Reageer

XHTML: Je kunt de volgende tags gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong> of .