Vrede

En hop, dan maar vanuit het noorden.

libanon-8jan09

Ik vraag me soms af of ‘we’ het gebied niet beter kunnen platleggen… vrede?

Share

2 reacties op “Vrede”

 1. MC Drank Zegt:

  Geef de Palestijnen hun land terug en de vrede zal daar zijn…

 2. De Dappere Man Zegt:

  Tja

  Ga gewoon naast elkaar leven en de vrede zal daar zijn.
  Israel moet opsouten uit de de Westerlijke Jordaanoever en ander bezet gebied en de Palestijnen moet ophouden raketten te schieten. De enige reactie van Israel is bikkelhard terugslaan met buitenproportionele militaire kracht en de enige reactie van de palestijnen is terreur. Bovenal is het grappige dat de overgrote meerderheid der Joden èn Palestijnen helemaal niet zoveel moeite met elkaar hebben (1 op 1 als buren), maar dat een kleine minderheid van Joodse en Palestijnse hufters het verknald.

  En dit is nog simpel gesteld.

Reageer

XHTML: Je kunt de volgende tags gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong> of .