Woord van de dag

Rhönradturner…

Een stukje in de Gelderlander over een woningbrand bij mij in het dorp leidde tot vragen… De 103-jarige bewoner staat vooral bekend als rhönradturner?!? Nooit van gehoord. Blijkt dus een soort rad te zijn waar je rondjes in kan draaien. Dat dit geen olympische discipline is begrijp ik niet.

Kijk en huiver:

Weer wat geleerd.

Share

2 reacties op “Woord van de dag”

  1. Merino Zegt:

    Dit valt in dezelfde categorie als curling en langharige konijnen fokken.

  2. Ajay Zegt:

    De categorie Cavia, Oostblok, klimrek en wetenschappelijke experimenten… 😯

Reageer

XHTML: Je kunt de volgende tags gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong> of .