Atlantis gevonden?

Atlantis?

Lees verder op de website van één van de betrouwbaarste kranten van de UK.

Share

3 reacties op “Atlantis gevonden?”

  1. RW Zegt:

    Google zegt van niet!

  2. RW Zegt:

    http://www.dailymail.co.uk/news/worldnews/article-1150846/Hopes-dashed-Google-Ocean-image-lost-city-Atlantis-proves-sort.html

  3. Merino Zegt:

    Altijd weer die verdomde wetenschap!!! Geloof je net lekker ergens in, probeert de wetenschap je weer (door logisch na te denken en eenvoudige verklaringen te geven voor ogenschijnlijk fantastische zaken) met beide benen op de grond te krijgen en de idiotie van je overtuiging bloot te leggen… klootzakken!!

Reageer

XHTML: Je kunt de volgende tags gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong> of .