Schrikken!

Mijn Postbank.nl zojuist:

schok

Share

3 reacties op “Schrikken!”

 1. Merino Zegt:

  Damn… hier ook! Maar ik kan er nix mee:

  ‘Er zijn tijdelijk geen gegevens beschikbaar. Onze excuses voor het ongemak.’

 2. Berry v/d D Zegt:

  Ik mis de Postbank nu al. Ik voel een merkennostalgie opkomen. Waar is mijn oude vertrouwde Raider? Waarom kan ik mijn aanrecht niet meer poetsen met Jif? Waar zijn de mannen met bruine hemden marcherend door de straten onder het voortdurend aanheffen van strijdliederen en het zwaaien van banieren?

 3. Bertus Zegt:

  Zo denk ik met weemoed terug aan de ‘Treets’ (de huidige M&M’s).

Reageer

XHTML: Je kunt de volgende tags gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong> of .