Vroeger was alles beter…

De robuuste Wedderklap kan alle stormen aan! De Tacoma Hieghts Bridge kon dat echter niet..

Share

2 reacties op “Vroeger was alles beter…”

  1. Merino Zegt:

    Spannende verslaggeving! Bijna zo spannend als hoe Bram Schilham en Lex Runderkamp dit doen.

  2. bommbeernd Zegt:

    Lang niet gezien, de Wedderklap. Gegrift en gebrand ondanks ladingen THC. Dan is t toch n karakteristieke brug, eentje die je uit duizenden herkent. En dan dat prachtige houtwerk in het water. Gebruikt als steun bij mijn eerste en meteen laatste schaatspogingen, om aan te leggen met de opblaasbare roeiboot of als tafel voor aas en dobber. Maar gelukkig is het tegenwoordig allemaal veel beter dan vroeger…

Reageer

XHTML: Je kunt de volgende tags gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong> of .