Herbertus Bikker

Voor we hem vergeten…

bikker

Hij is dood

Alias ‘de Beul van Ommen’

En een score voor mij op de dodenlijst

Share

8 reacties op “Herbertus Bikker”

 1. De Dappere Man Zegt:

  Ik zie dat Showhan ook nog een score behoort te krijgen trouwens…

 2. De Dappere Man Zegt:

  Uhhm… hoe erg is het dat hij in 2008 reeds is overleden, maar dat het stil is gehouden? Ik kon niet weten dat hij al dood was natuurlijk. Anders heb ik er in elk geval een score van 2008 bij, want toen had ik hem er ook op staan.

 3. Merino Zegt:

  De Dodenlijst 2009 zal spoedig worden geupdate. Wat betreft de nazihond Bikker; de jury neigt op dit moment naar de oplossing alsnog een score voor vorig jaar toe te kennen en voor dit jaar geen punten te honoreren. Edoch, de scorenden krijgen de kans een nieuwe kandidaat aan te wijzen die de plaats van de veel te laat gestorven fascist Bikker zal innemen.

  Nadere info volgt!

 4. MC Drank Zegt:

  Wat mij betreft mag de score aan 2009 worden toegevoegd.

 5. RW Zegt:

  Dat zou raar zijn aangezien hij blijkbaar in 2008 is overleden.

 6. MC Drank Zegt:

  [quote comment=”48316″]Dat zou raar zijn aangezien hij blijkbaar in 2008 is overleden.[/quote]
  Onzin

  Het is toch in 2009 bekend geworden dat hij is overleden? Iedere deelnemer had Bikker dus op zijn/haar lijst kunnen plaatsen voor het jaar 2009. De score dient toegevoegd te worden aan de dodenlijst 2009. Toevoegen aan 2008 en een nieuwe potentiele dode toevoegen aan de lijst van 2009 is competitievervalsing!!

 7. De Dappere Man Zegt:

  Ik neig naar de mening van McDrank. Het is het meest eenvoudig en eerlijk in deze omstandigheden.

 8. MC Drank Zegt:

  [quote comment=”48332″]Ik neig naar de mening van McDrank. Het is het meest eenvoudig en eerlijk in deze omstandigheden.[/quote]
  H U L D E

Reageer

XHTML: Je kunt de volgende tags gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong> of .