Discussiepunt van de dag: Thought Crimes

Penn Jillette springt in de bres voor een computerspelletje dat onder vuur ligt. Op zich nog niet zo bijzonder. Met name gewelddadige spelltejes krijgen het wel vaker voor hun kiezen omdat ze zouden aanzetten tot geweld. Edoch, over het algemeen hebben weinig mensen er moeite mee als hun kind enkele tientallen tegenstanders virtueel omlegt in een potje Counter Strike. Het bijzondere aan het spel waarnaar Jillette verwijst, is dat het een verkrachtingsspel is. Nu zou de eerste reactie zeer begrijpelijk zijn: ‘Walgelijk! Verbieden! Welke zieke geest… etc. etc.’ , maar eerst ff een stapje terug:

Jillette maakt een interessant punt in zijn betoog. Hoor zijn verhaal aan. Wat vindt u, Wakkere Burger, hiervan?

Share

2 reacties op “Discussiepunt van de dag: Thought Crimes”

  1. Ajay Zegt:

    Sommige mensen kunnen nog een hoop leren van een dergelijk betoog.

  2. MC Drank Zegt:

    Ik ben het met Mark Rutte eens…

Reageer

XHTML: Je kunt de volgende tags gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong> of .