Middeleeuws fundamentalistische freaks

Voor we ze vergeten…

Sandor van Leeuwen

“Maar hoe je het ook wendt of keert, de boodschap van veel popliedjes staat haaks op de Bijbel, op een leven met God. Popmuziek hoort niet bij de Heere en Zijn dienst. Sterker nog: popmuziek komt bij Gods tegenstander vandaan. Ook die van Marco Borsato.”

-Sandor van Leeuwen

Ze bestaan nog…

Share

4 reacties op “Middeleeuws fundamentalistische freaks”

 1. De Dappere Man Zegt:

  Wat betreft zijn mening over Marco Borsato ben ik het helemaal met hem eens.

  Verder respecteer ik de mening wel van deze meneer (ook al is deze voor mij erg onbegrijpelijk), alleen vind ik het zo jammer dat hij het zo moet uitdragen aan zich ontwikkelende en opgroeiende jongvolwassenen. Het gevaar bestaat dat ook zij een dergelijke mening erop gaan nahouden.

 2. daniel Zegt:

  Tja wat moet ik hier op zeggen.

  Als je op iets inhoudelijks om de kaft lult zou het nog ergens over gaan, maar echt waar gaat dit over, al dat gepraat in de ruimte.

 3. debutler Zegt:

  Tja, er zijn gelovigen onder ons die als ware Don Quishocking’s vechten tegen de vrijheid van Christus en creatieve Heilige Geest uit de Bijbel.

  Ze gaan als dwaze vaders door de huizen om alle messen, scharen en andere scherpe voorwerpen te verwijderen om kindjes te beschermen tegen snij en steek wonden.
  En waag het niet om het snij gereedschap terug te nemen om bijvoorbeeld een fijne salade te bereiden. Veel te gevaarlijk!!!

 4. SR Zegt:

  En waar blijf je dan als goedgelovige heiden die dacht dat den christenen het oordelen wel aan hun godheid over zouden laten.

  wel, mijn oordeel is dat als dit de beste foto is die ze van de knul hebben gevonden, dan vond zijn god hem vast niet aardig.

Reageer

XHTML: Je kunt de volgende tags gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong> of .