Richard Clayderman – Ballade pour Adeline

Beter krijg je ze niet! Check ook zijn indrukwekkende discografie!

Share

2 reacties op “Richard Clayderman – Ballade pour Adeline”

  1. Ajay Zegt:

    Ik mis nog een gedenkwaardig muziekstuk met beginnend met de letter K en de X. Dat moet toch lukken! 🙄

  2. Peter Zegt:

    Wat moet hij een haat-liefde verhouding hebben met dit nummer. Het is zijn doorbraak en signature-song, en zal ongetwijfeld hoog in allerlei wachtkamer top 10 lijstjes te vinden zijn. Maar eigenlijk staat alles wat hij erna (of ervoor) gedaan heeft in de schaduw van dit nummer.

Reageer

XHTML: Je kunt de volgende tags gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong> of .