10 Unluckiest Musicians In Rock History

Metallica

Gelukkig heeft Dave Mustaine er geen naar gevoel aan overgehouden.

Share

1 reactie op “10 Unluckiest Musicians In Rock History”

 1. Berry v/d D Zegt:

  Mooie lijst.

  Ik mis alleen de namen van artiesten die alles hebben en die niettemin toch alles verliezen.

  Zo kan ik het verhaal achter de naam Alan Wilson van de band Canned Heat altijd wel waarderen. Volgens de overlevering heeft deze vent zelfmoord gepleegd (a) omdat hij vanuit zijn overstelpende liefde voor de bloemetjes en de bijtjes niet overweg kon met de immer voortschrijdende vervuiling van Moeder Natuur, maar vooral (b) omdat zijn bandleden groupies om hun løl hadden hangen als vliegen om een drol stront, terwijl hij elke nacht eenzaam in zijn kamertje lag af te beren op de medische encyclopedie.

  We spreken eind jaren ’60. Heel hippie Amerika lag te ketsen dat het een aard had en meneer de beroemde zanger van een succesvolle bluesband kan geen meisje krijgen. Ik zeg, veel tragischer dan dat kun je het niet krijgen.

  Maar goed, geef die meisjes uit die tijd maar eens de schuld:
  http://www.youtube.com/watch?v=audxGqo5AkQ

Reageer

XHTML: Je kunt de volgende tags gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong> of .