Metrokaart van IMDb top 250

fragment van film metro kaart
Een Frans weblog over film heeft een metrokaart gemaakt op basis van de beroemde IMDb top 250. Films worden als stations weergegeven en genres zijn metrolijnen. Station Kill Bill 2 ligt bijvoorbeeld aan de lijn ‘Action’ en aan de lijn ‘Western’. Mooi gedaan.

Klik

Share

7 reacties op “Metrokaart van IMDb top 250”

 1. Merino Zegt:

  Staat Dirty Dancing er ook bij?

 2. JJ Zegt:

  Nope. Die krijgt een 6.1 op imdb. Begrijpelijk want zo’n topper is het niet.

 3. De Dappere Man Zegt:

  Echt goed gedaan dit.

 4. Berry v/d D. Zegt:

  Cool. Ik heb een niuwe background op m’n mac.

 5. De Dappere Man Zegt:

  [quote comment=”49622″]Nope. Die krijgt een 6.1 op imdb. Begrijpelijk want zo’n topper is het niet.[/quote]

  Misschien niet een echte topper, maar wel een film met een behoorlijke impact factor qua populariteit onder een bepaald vrouwelijke publiek van een bepaalde leeftijd. Had wel een station verdiend wat dat aangaat op 6bis. Maar ja, geen top250 he.

 6. juut Zegt:

  Helemaal top!
  Kan zo makkelijk afvinken welke ik nog niet gezien heb 😆

 7. SanVe Zegt:

  +1

Reageer

XHTML: Je kunt de volgende tags gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong> of .