Succesvol internetdaten

god-chart

Duizenden profielen bekeken en dan is het zover: je stuurt een reactie op een profiel. De bedoeling is dan dat er een reactie terugkomt, het liefst positief. De datingsite OKCupid heeft uitgezocht welke reacties beantwoord worden en welke niet. En dat levert dus een lijstje do’s en don’t op. Verrassende tip: wordt een atheist.

Share

4 reacties op “Succesvol internetdaten”

 1. Merino Zegt:

  Hhmmm.. dan moet ik toch minder gaan opscheppen over mij vriend Jezus.

 2. Pim Zegt:

  Interessante info. Nou moet je volgens mij in ieder geval toch niet over religie en politiek en zo gaan praten tijdens de date. En liefst ook niet in je datingsite profiel dus.

 3. Tripel B. Zegt:

  Nou Pim, ik hoop niet dat je deze drieënhalf jaar oude informatie hebt gebruikt voor je boek/workshop over internetdating. Wel aardig dat je je onderneming via dit prachtblog probeert te promoten.

  Ik ben het overigens niet eens met je stelling dat religie en politiek niet tijdens de (eerste) date ter sprake mogen komen. Ikzelf steek mijn lul niet graag in een zeloot of een PVV’ster, dus ik wil op voorhand wel enige duidelijkheid over de fundamentele levensinstelling van de dame in kwestie.

  Ik neuk zelf het liefst agnosten, zoals ik daar zelf een van ben. Het is jammer dat de meeste datingsites daar geen zoekfunctionaliteit voor bieden. Misschien dat jij daar iets in kan betekenen, gezien de domeinkennis en de contacten die je hebt.

  Veel dank alvast!

 4. Merino Zegt:

  Acta est fabula plaudite! 😎

Reageer

XHTML: Je kunt de volgende tags gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong> of .