Quote van de dag

Ik kan unaniem zeggen dat ik tevreden ben over bepaalde dingen.

De Dappere Man

Share

2 reacties op “Quote van de dag”

  1. Merino Zegt:

    Ik vind het fijn dat ik kan zeggen dat ik opgewonden word van het feit dat onze bloedeigen Dappere Man unaniem is over het feit dat hij tevreden is over bepaalde dingen want daardoor ben ik eveneens meer dan gemiddeld unaniem over het feit dat ik opgewonden raak over het feit dat de Dappere Man (toch wel een held) unaniem kan zeggen dat hij tevreden is over bepaalde dingen. Ik ben er van overtuigd dat een aantal van die dingen ook mij tevreden stelt.

  2. De Dappere Man Zegt:

    Dat is een waarheid als een bejaarde koe!

    Ayo!

Reageer

XHTML: Je kunt de volgende tags gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong> of .