Knutselen met Burgers – Subbuteo

Johans Subbuteo-bord

Wakkere Burger Johan heeft zich van zijn meest creatieve kant laten zien en knutselde een zogenaamd Subbuteo-spel inelkaar. Zo’n doeltje kost gelukkig niks.

Ik voel een Wakkere Burgers Subbuteo-competitie aankomen! Suggesties voor een locatie? Café Annie & Wim is helaas niet meer.

@Johan: Ik zie dat er langs je veld nog ruimte is voor sponsoring. Wakkere Burgers en Merinobier zijn bereid hun reclameborden te plaatsen!

Share

7 reacties op “Knutselen met Burgers – Subbuteo”

 1. MC Drank Zegt:

  Gewoon bij Johan thuis!!

 2. RW Zegt:

  Ik opteer ook voor Johan thuis

 3. Johan Zegt:

  Gezellig, u bent van harte welkom! 🙂

  Subbuteo is wel fokking moeilijk, een combinatie van biljarten, voetbal, vingerspitzengefuhl, veel bier drinken en veel oefenen… check youtube voor wat inspiratie: http://www.youtube.com/watch?v=PV965Y-B_DE

 4. Tripel B. Zegt:

  Ik heb ook nog zo’n spel in de kast liggen. Misschien 3x mee gespeeld. Bij gebrek aan tegenstanders toch niet zo heel leuk en het ‘voetbalveld’ moet steeds gestreken worden. Een crime!

 5. Johan Zegt:

  daarom kun je zo’n veld beter vast-nieten op een MDF bord, hoef je nooit meer te strijken 😉

 6. MC Drank Zegt:

  Maar euh.. Johannes…. gaan we een keer de competitie aan?

 7. jUP Zegt:

  Spijtig om te moeten vernemen dat het is gebeurd met Annie-Wim… Gelukkig doet de website (http://www.annie-wim.nl) het nog. Vooral de fotosectie is een aanrader!

Reageer

XHTML: Je kunt de volgende tags gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong> of .