* Ingezonden mededeling *

De Dodenlijst 2010

Share

4 reacties op “* Ingezonden mededeling *”

 1. De Dappere Man Zegt:

  Gelikt logo dit keer hoor, vooral dat scheve 5e editie ! 😉
  Ik ga er weer over nadenken en doe zeker mee!

 2. MC Drank Zegt:

  bodycount me in!

 3. Tripel B. Zegt:

  Ik wil heel graag meedoen dit keer, maar ik kamp met een tweetal dilemma’s.

  Ten eerste wil ik prinses Analia op de lijst zetten, niet alleen vanwege de vele punten voor een jonge overledene, maar ook omdat ik vermoed dat haar vader de Mexicaanse griep heeft opgelopen en daarmee zijn dochter in de dood meesleept. Ik vrees echter voor de media-aandacht die Wakkere Burgers gaat genereren als ik hierin gelijk ga krijgen. Kan de redactie garanderen dat mijn deelname volstrekt anoniem zal blijven?

  Verder vraag ik mij af of ik Showan op de lijst mag zetten. Geldt hij als bekende burger? Er schijnt namelijk al enige tijd een fatwa boven zijn hoofd te hangen. Bovendien wil ik graag een zekerheidje achter de hand hebben, mocht ik eind 2010 nog slechts enkele punten achterlopen op de nummer 1. Ik dacht zelf aan enige niet-traceerbare chemicaliën in zijn diepvriespizza of iets dergelijks.

 4. De Dappere Man Zegt:

  [quote comment=”50555″]Grappige meneer.[/quote]

  Hahahahaha! 😛

Reageer

XHTML: Je kunt de volgende tags gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong> of .