Henk Wijngaard – Met de vlam in de pijp

En nu allemaal!

Share

3 reacties op “Henk Wijngaard – Met de vlam in de pijp”

 1. Tripel B. Zegt:

  Henk Wijngaard, uit Stadskanaal!

  Toch heb ik altijd zo mijn bedenkingen gehad bij Henks grootste hit (niettegenstaande Sneeuwwitte Bruidsjurk uiteraard). De vlam in de pijp duidt vrijwel altijd op een te late ontsteking van het brandstof-lucht mengsel, waardoor flinke motorschade kan ontstaan. Hierbij opent de verbrandingskamer zich reeds wanneer het brandstof-lucht mengsel nog niet (volledig) tot ontsteking is gekomen. Het gevolg is in de meeste gevallen een luide *plof* uit de uitlaat, maar in extreme gevallen (indien de ontsteking plaats vindt op het moment dat de uitlaatklep van de verbrandingskamer volledig geopend is) ook door vlammen uit de uitlaat. Henk doet er in dit geval goed aan om zijn dertig tonnen diesel aan de kant te zetten en er een garagist naar te laten kijken, anders haalt-ie de terugweg echt niet naar die vrouw die op ‘m wacht.

 2. De Dappere Man Zegt:

  [quote comment=”50720″]Henk Wijngaard, uit Stadskanaal!

  Reutel[/quote]

  😛 Hahahaha.

 3. RW Zegt:

  Een echte ‘voordat we hem vergeten’

Reageer

XHTML: Je kunt de volgende tags gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong> of .