Met vereende krachten

Wat doe je als eendenvrouwtje om bevruchting van ongewenste en agressieve mannetjes af te slaan? Je ontwikkelt een schroefvormige vagina die precies de andere kant opdraait als de penis van de eendenman.

Niks mooie paringsdans of ander voortplantingsrituelen. Bij sommige watervogels gaat de voortplanting er onvrijwillig en zelfs agressief aan toe. Het mannetje bespringt het vrouwtje en dat heeft ze maar te pikken.

Lees verder…

Share

1 reactie op “Met vereende krachten”

  1. rohan Zegt:

    Het mannetje bespringt het vrouwtje en dat heeft ze maar te pikken. JUIST!

Reageer

XHTML: Je kunt de volgende tags gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong> of .