MC Drank – Feliz Navidad

Ook dit jaar wensen wij van Wakkere Burgers u het allergoeiste toe tijdens deze donkere dagen van bezinning en misvatting. Sedert 2005 is hét Wakkere Burgers-kerstnummer Feliz Navidad van MC Drank. Een betere verwoording van het Wakkere Burgers-kerstgevoel is tot op heden niet tentoongespreid. Zet uw speakers op 11 ende huiver:

Audio clip: Adobe Flash Player (version 9 or above) is required to play this audio clip. Download the latest version here. You also need to have JavaScript enabled in your browser.

[DOWNLOAD] (nu het nog mag)

Share

1 reactie op “MC Drank – Feliz Navidad”

  1. De Dappere Man Zegt:

    Kitschcore blijft technisch gezien de beste muziek die een mens kan maken en horen.

Reageer

XHTML: Je kunt de volgende tags gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong> of .