Armageddon

10 april 2036 komt Apophis langs de aarde. Er is een kans van 1 op 250.000 dat ‘ie inslaat. De Russen willen dat niet afwachten en zijn aan het onderzoeken of een missie nodig is om deze steenklomp af te buigen. Ze verwachten niet dat stoere kernexplosies nodig zijn: overwogen wordt iets met spiegels, lampen of verf.

Share

4 reacties op “Armageddon”

 1. Merino Zegt:

  Zie je wel, die Russen zijn best ok.

 2. Frank Zegt:

  De kans is dus 1 op de 250.000 dat er vrede is in de Midden Oosten op 11 april 2036. Een mooi vooruitzicht zo aan het einde van het jaar.

 3. Johan Zegt:

  Wat knap dat ze al die meteorieten enzo in de gaten kunnen houden!
  Als je nagaat hoeveel van die dingen rondvliegen, en dat zo lang van te voren, nou ja, in mensenbegrippen dan…

 4. Merino Zegt:

  I agree.

Reageer

XHTML: Je kunt de volgende tags gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong> of .