Wak

…wak…wak…wak…enz.

Share

7 reacties op “Wak”

 1. De Dappere Man Zegt:

  Die wie fan foarich jier… Doe’t we ek iis hienen. Mar wol tapasselik om no wer even wer ris nei te sjen. It iis wie doe wol moaier as no, moai swart iis en net fan dat bomiis troch alle snie. :mrgreen:

 2. MC Drank Zegt:

  Izze van veurig joar? Dou haarn’ we duudluk genog ook ies. Ik docht dat’t inderdoad wel eevm’ schier was om dizze film te zain. ’t Ies was veurig joar misschain wel schierder doar, mor hier in de koekstad bin’d’r al heul wat luu aan’t scheuveln’ heur!

 3. Tripel B. Zegt:

  Jonges, dat ouwe stumpertsjie ken ech nie schoatse. Hij ken beter met een stoel voor ze gok over de Joap Edebaan heên en weer, dan dattie mezze schoatse stees door het natuurijs zak. Ak hem zo zie, dan mok medeên denke amme nichie. Da mokkeltsjie lee ook om de hoaverklaap op d’r bakkes.

 4. Merino Zegt:

  אָבער איר’רע טאַקע אַ פראַסק (גליטשער) ריטאַרד אויב איר’רע נאָך אַ לאָך אַזוי דער כילז
  טאָן ניט קלייַבן אַ גוט כיטאַד קאַפע!

 5. MC Drank Zegt:

  アラビア半島の南西、北緯12度から20度に位置する。紅海、アデン湾、アラビア海に面し、北でサウジアラビア、東でオマーンと国境を接し、アデン湾を挟んでソマリアに対面する。本土以外にソマリアの沖にあるインド洋のソコトラ島(3625km²)なども領有している。面積は約52

 6. Merino Zegt:

  Maar voor de kust van Somalië in de Indische Oceaan hebben ze dan weer weinig last van wakken. Wrakken misschien, dankzij de piraten.

 7. Johan Zegt:

  zo wordt dat ijs nooit wat natuurlijk!

Reageer

XHTML: Je kunt de volgende tags gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong> of .