Popeye Kamper – Kleine vogel

Ik zing dit lied omdat ik het een mooi liedje vind en ik zing het op mijn EIGEN manier in mijn EIGEN stijl! Ik probeer géén originele artiesten te immiteren, dus vergelijk me niet met hen maar beoordeel mij op mijn eigen verdiensten! Mijn vrouw heeft de videoclip gemaakt. Je bent welkom om een commentaar te plaatsen maar… blijf BELEEFD! Toon mij het respect dat iedereen verdient, anders ben ik genoodzaakt het commentaar te verwijderen!

Het origineel is uiteraard van Arie Passchier.

Share

2 reacties op “Popeye Kamper – Kleine vogel”

  1. De Dappere Man Zegt:

    Als hij daar lol in heeft, heb ik dat ook!

  2. MC Drank Zegt:

    Plagiaat!! Ik heb het lied ooit voor Arie geschreven, hij heeft het gewoonweg van mij gejat!! Klik hier om een van de eerste demo’s te beluisteren!
    (opgenomen in de Lijnbaanstraat Studio’s te G-Town)
    Zie ook mijn nieuwe post op dit geweldige blog!!)

Reageer

XHTML: Je kunt de volgende tags gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong> of .