Julia Nunes

…speechless…

Share

2 reacties op “Julia Nunes”

 1. Tripel B. Zegt:

  Lief, aandoenlijk en een mooie stem.

  Jammergenoeg past die ukelele moeiteloos in haar enorme reet. Doodzonde 😥

 2. SR Zegt:

  grappig om te zien hoe er steeds vrouwtjes met guitige bekkies van die youtube-sterretjes worden. Ze zingt zeker niet onaardig, maar d’r eigen liedjes vind ik werkelijk niet boeiend.
  Daarbij staat er een onaardige post bij één van d’r filmpjes (You’re my best friend; origineel van Queen) met een goed punt: dat het na een tijdje best irritant wordt dat Julia werkelijk ieder woord benadrukt. Daarbij is het allemaal heel enthousiast, maar daardoor soms een beetje haastig gezongen, wat de ‘feel’ van het ritme niet bepaald ten goede komt.

  en zo voorts.

  over die dikke reet heeft ze dan wel weer humor; met het voornemen om als teletubbie haloween te gaan vieren…

Reageer

XHTML: Je kunt de volgende tags gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong> of .