Voor we hem vergeten…

Paul van der Sloot

Paul van der Sloot. Hij is dood.

Share

13 reacties op “Voor we hem vergeten…”

 1. Frank Zegt:

  De waarheid ligt nu (over een dag of 3 á 4 )onder de grond.

 2. De Dappere Man Zegt:

  Wel jammer dat de media alleen maar aandacht heeft voor de Holloway zaak met betrekking tot de dood van meneer van der Sloot. Geen aandacht voor het feit dat een kinderen hun vader kwijt zijn en een vrouw haar man. Jammer.

 3. MC Drank Zegt:

  [quote comment=”51963″]Wel jammer dat de media alleen maar aandacht heeft voor de Holloway zaak met betrekking tot de dood van meneer van der Sloot. Geen aandacht voor het feit dat een kinderen hun vader kwijt zijn en een vrouw haar man. Jammer.[/quote]

  O N Z I N
  de media hoeven nl. geen aandacht te besteden aan het feit dat een kinderen (letterlijke quote) hun vader kwijt zijn en een vrouw haar man!
  Daar zijn media niet voor…

 4. De Dappere Man Zegt:

  Wat goed van je dat je mijn tikfout eruit gehaalt hebt, thanx!

  Maar goed, de media zijn er dus voor om de hele zooi maar weer op te kloppen ten koste van het verdriet van een ander. Nou ja, daar zijn het ook linkse sensatiegeile klootzakken voor. Dus je hebt een punt.

 5. MC Drank Zegt:

  Wat goed van je dat je mijn tikfout eruit gehaalt hebt, thanx!
  >>Zer Grag Gedan!

  Maar goed, de media zijn er dus voor om de hele zooi maar weer op te kloppen ten koste van het verdriet van een ander. Nou ja, daar zijn het ook linkse sensatiegeile klootzakken voor. Dus je hebt een punt.
  Maar goed, de media zijn er dus voor om de hele zooi maar weer op te kloppen ten koste van het verdriet van een ander. Nou ja, daar zijn het ook linkse sensatiegeile klootzakken voor. Dus je hebt een punt.

  >>..en dat is wederom O N Z I N.

 6. Merino Zegt:

  Fijn dat we elkaar zo constructief en positief van feedback voorzien.

 7. De Dappere Man Zegt:

  Vooral de hoofdletters met spaties dragen B I J.

 8. De Dappere Man Zegt:

  Ook fijn trouwens dat je inziet dat je geen punt hebt :mrgreen:

 9. SR Zegt:

  nou ja, zo komt de waarheid nog eens boven tafel, een bittere noodzakelijkheid nu Wilders bijna in de gevangenis zit en Peter R. minder media-geil lijkt te worden. Alle media is links, als er mensen dood gaan zijn er altijd wel levenden verdrietig; dus daar hoeven we niet bij stil te staan, harder schreeuwen maakt dat je meer gelijkt hebt, positieve constructieve kritiek is onontbeerlijk en als je geen punt hebt kun je er maar beter één verzinnen.

  D U S .

 10. De Dappere Man Zegt:

  J U S T E M !

 11. MC Drank Zegt:

  [quote comment=”51973″]Vooral de hoofdletters met spaties dragen B I J.[/quote]
  [quote comment=”51974″]Ook fijn trouwens dat je inziet dat je geen punt hebt :mrgreen:[/quote]
  W E D E R O M D I K K E O N Z I N !!

  Kom nou eens met een echt argument! Waarom mogen de media hier niet over berichten??

  ps links is altijd beter dan rechts…altijd!

 12. De Dappere Man Zegt:

  Mijn punt is dat ik vind dat het focus in alle media vrijwel alleen ligt op wat Joran heeft gedaan en er (vrijwel) geen aandacht is voor het drama dat zich afspeelt als gevolg van de dood van een relatief jonge vader. In een Z W A R T W I T wereld is dat ook M O E I L I J K hoor, want het focus mag voor de “simpele” consument uitsluitend op 1 punt liggen, anders raakt men in de W A R. Jammer dat men dan kiest voor de sensatie.

  Bedankt voor je mening aangaande links en rechts. Het is evenwel een mening en geen feit, gelukkig. Zwartwit kijken is het ergste dat er kan gebeuren, ook in de politiek.

 13. GS Zegt:

  [quote post=”9703″]Zwartwit kijken is het ergste dat er kan gebeuren, ook in de politiek.[/quote]
  Ik proef hier een zekere – ehm – I R O N I E .

Reageer

XHTML: Je kunt de volgende tags gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong> of .