Einstein had gelijk

Door de zwaartekracht gaan klokken langzamer lopen. Deze voorspelling van Albert Einstein is in de jaren zeventig al eens bevestigd in proeven met raketten en vliegtuigen. Amerikaanse fysici doen het nu in hun laboratorium nog eens over. En een stuk exacter. Tienduizend keer zo exact, om precies te zijn.

Lees verder…

Share

2 reacties op “Einstein had gelijk”

  1. Tripel B. Zegt:

    In het artikel van Noorderlicht wordt gesproken van Robert Proud. De beste man heet echter Robert Pound. Best slordig, aangezien Noordelicht zelf verwijst naar de wiki genaamd Pound-Rebka experiment.

  2. Tripel B. Zegt:

    Nog een poging 🙄

    In het artikel van Noorderlicht wordt gesproken van Robert Proud. De beste man heet echter Robert Pound. Best slordig, aangezien Noorderlicht zelf verwijst naar de wiki genaamd Pound-Rebka experiment

Reageer

XHTML: Je kunt de volgende tags gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong> of .