Ingesproken artikelen op Wikipedia

Op Wikipedia kan je artikelen laten voorlezen. Deze artikelen zijn dan eerst ingesproken door een persoon. Jcb is zo’n persoon; Veel van de inpesproken artikelen zijn van zijn hand mond. Luister bijvoorbeeld eens naar Afgod of Fietspomp.

Een prettige luisterstem.

Audio clip: Adobe Flash Player (version 9 or above) is required to play this audio clip. Download the latest version here. You also need to have JavaScript enabled in your browser.


Share

1 reactie op “Ingesproken artikelen op Wikipedia”

  1. Merino Zegt:

    😀 Fantastisch! Doet ie ook luisterboeken? Oorlog & Vrede bijvoorbeeld?

Reageer

XHTML: Je kunt de volgende tags gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong> of .