Het was lekker rustig

100 seconden lang was het rustig. Tot een of andere godsdienstwaanzinnige raar begon te doen.

Deze beelden zijn van net iets buiten de ‘panic zone’ (zo’n 30 meter rechts van en 10 meter achter ondergetekende en Showan van Bijlsma Showproductions Ltd.).

In principe was er nix aan de hand maar bij velen sloeg de paniek nogal gauw toe, blijkbaar, na een schreeuw uit de verte (door, naar verluid (zoals reeds hierboven vermeld), een godsdienstwaanzinnige) waardoor het uiteindelijke aantal gewonden van 0-noodzakelijke opliep tot 20+. Jammer.

Volgend jaar beter. Net als Q-day dit jaar. En alstublieft geen extra euro’s voor meer beveiliging enzo.

Gelukkig is Lodewijk dan niet meer verantwoordelijk.

Hier meer paniek (vanaf 01:32) en arrestant.

Toch was Dance Valley 2001 spannender…

Share

2 reacties op “Het was lekker rustig”

  1. Showan Zegt:

    Ja, het was mooi. Toch was het misschien wat overdreven van mij om mijn luger te trekken en bevelen in het Duits te schreeuwen. Hoewel goed bedoeld werden mensen alleen maar angstiger.

  2. De Dappere Man Zegt:

    [quote comment=”53269″]Ja, het was mooi. Toch was het misschien wat overdreven van mij om mijn luger te trekken en bevelen in het Duits te schreeuwen. Hoewel goed bedoeld werden mensen alleen maar angstiger.[/quote]

    Onsportief zoals men reageerde. Ik stond naast deze man en had gezegd dat hij best even mocht schreeuwen, omdat dat grappig was. En dan dit.

Reageer

XHTML: Je kunt de volgende tags gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong> of .