Briefje voor de buren anno 2010

Stel, je stoort je aan het volume van je buren, maar: a) je bent te schijterig om aan te bellen en te vragen of het iets zachter kan; en/of b) je bent te schijterig om een briefje op te hangen met het verzoek of het iets zachter kan … dan biedt WiFi tegenwoordig een uitgelezen mogelijkheid tot indirecte communicatie.

When even leaving a note is too direct…you folks with wireless networks still named “linksys” or “trendnet” are clearly missing out on a priceless opportunity to piss off your neighbors.

Dus de lafbek doet het zo:

wifi username2

wifi username

En bekijk dan vooral ook even de rest van Passive Aggressive Notes met talloze voorbeelden van (soms hilarische) indirecte communicatie.

Share

Reageer

XHTML: Je kunt de volgende tags gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong> of .