Peter Repelsteeltje de Vries vs Raymond van de Klundert

Repelsteeltje

Misdaad-verslaggever Peter R. de Vries komt binnenkort met opvallende onthullingen over Kluuns bestseller Komt een vrouw bij de dokter. Het zou niet gaan om een autobiografisch verhaal, maar om een verzameling fictie, verdachte aannames en verdraaide feiten. De Vries: “Dit is allesbehalve een goede reconstructie. Die vrouw kwam bij wijze van spreken helemaal niet bij de dokter.”

Lees de waarheid achter het kankerverhaal.

Met dank aan jUP.

Share

2 reacties op “Peter Repelsteeltje de Vries vs Raymond van de Klundert”

  1. De Dappere Man Zegt:

    Hahahaha. Alsof P.R. de Vries zich daarom druk zou maken…. :mrgreen:

  2. De Dappere Man Zegt:

    ‘Paul’ in een reactie:

    Alberto Stegeman gaat het Grote Boek van Sinterklaas eens nader bekijken. Er blijken jaarlijks tientallen kinderen afgevoerd te worden naar Spanje voor lichte vergrijpen terwijl de echte boefjes in de watten worden gelegd. Alberto gaat undercover in de zak en legt zo de misstanden bij de Goedheiligman bloot.
    Wij gaan nog veel horen over onjuistheden in boeken vermoed ik. Lord of the Rings blijkt bijvoorbeeld ook pure fictie, dat dit kan in Nederland, ongelooflijk

Reageer

XHTML: Je kunt de volgende tags gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong> of .