Digitale vrijheid

Het waakhondje voor digitale rechten Bits of Freedom heeft verkiezingsprogamma’s doorgeworsteld op zoek naar punten over digitale rechten en privacybescherming. Partijen vinden dit blijkbaar niet belangrijk: veel toelichting begint met “Partij X neemt geen standpunt in over Y” dus dat schiet niet echt op. Slechts 2 partijen hebben veel aandacht voor internet & digitale vrijheid: Groenlinks en D66.

Digitalevrijheidswijzer.nl

En nog meer stemwijzers

Share

1 reactie op “Digitale vrijheid”

  1. JJ Zegt:

    Offtopic: Doen er nog mensen mee met de pubquiz? Team wakkereburgers moet natuurlijk wel van de partij zijn!

Reageer

XHTML: Je kunt de volgende tags gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong> of .